51koodia- Jos ei ois ketään kenen puolesta kuolla en tahtoisi elää
Ihan mieletön biisi, btw. ^

Viime viikonloppu. Tai loppuviikko itseasiassa. Oli taas niitä päiviä, jotka pitää mut hengissä. Joiden takia täälläkin kannattaa vähän kärsiä. Näihin normaaleihin, väsyttäviin päiviinkin löytyy jonkunlainen kontrasti, valo, kun pääsee ees hetkeksi irti siitä. Oikeesti, se on sitä elämästä nauttimista, kun pääsee edes hetken ajaks murtautumaan ulos niistä arjen vaatimuksista ja saa keskittyä vaan siihen, mikä tekee onnelliseks. Ja mikäpä tekee Suvin onnellisemmaks kun se, että pääsee POIS täältä ja siihen pistää päälle oikeen seuran ja Yön.
    Nii, keikka oli loistava. Upee. Haluu uudestaan, äkkiä kiitos. Miten toi parituntinen voikaan mennä niin nopeeta? Ja miten paljon keski-ikäsiä ihmisiä voikaan mahtua kolmeen ekaan riviin? No, ei se mitään vaikka olikin ensimmäinen Yön keikka, jolloin joutu tyytymään johonkin muuhun kun eturivin keikkaan. Näki ehkä tällä kertaa realistisemmin sen mitä keikoilla juokseminen on. Se on taistelua, oikeesti. Vaikka kyllä sitä eturivissäkin saa puolensa pitää, mut kuuluu asiaan. Ja olihan sekin ihan kivaa, kun kauheessa ryysiksessä _piti_ nojailla yhteen semmooseen hiton mukavaan ja hyvännäköseen jätkään siinä, kun se oli mun, Sinin ja Amiigon kanssa tullu Yötä vastaanottamaan. ;) Grauh.
    No, päk to the arki. Vitutti pikkasen. Eiii paljoo, muuten vaan olis tehny mieli hakee uudet junaliput ja hypätä seuraavaan junaan. Aivan hiton sama, mihkä se olis lähteny. Ajatuskin siitä, että töihin pitäis seuraavana aamuna lähtee, veti mielen entistä mustemmaks. Siihen päälle se, että piti punkata isoveikan puolityhjässä kämpässä ei oikein innostanu. Halus vaan kotiin, toinen vaihtoehto oli kauas kotoa. No, kumpikaan ei toteutunu, vitutus vaan lisäänty. Mut minkäs mahdat...
    Tänään tuli sentäs pääsykoekutsu. Vaikka se oli paikkaan, johon en n. 150% todennäkösyydellä oo menossa, niin silti se jotenkin konkretisoi sen, että mä en enää kohta oo täällä. Mä pääsen pois. Tai okei, se oli jo toinen kutsu, mut kuitenkin. :D Tonne voisin jopa lähtee, kun sen verran hyvään saumaan sattuis.